Over ons

Villa Tanjung Mas

Het resort ligt in het hartje van Sanur, op een aantal minuten loopafstand van het strand en het gezellige centrum (fietsen staan evt. ook tot uw beschikking).

Het Villa Tanjung Mas Resort is heel sfeervol gelegen en omgeven door prachtige palmbomen. Daarnaast heeft het resort alle faciliteiten in huis om u als gast te kunnen ontvangen en een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Het resort heeft kwaliteit, hygiŽne, service en gezelligheid hoog in het vaandel staan.

Beoordelingen

"Heerlijke plek!"
Wij hebben genoten van onze vakantie in Villa Tanjung Mas. Een super mooie en rustgevende plek om te verblijven. Lieve mensen, een heerlijk zwembad, goed verzorgde luxe huisjes met een mooie veranda. Elke ochtend een heerlijk ontbijtje op je eigen veranda met uitzicht op de fantastische tuin. Met onze dochter (2,5) heerlijk elke dag fietsen.

Gerben

Nederland

"Fantastisch boven verwachting !"
De referenties aandachtig van te voren gelezen en overwogen...... Wij voegen er in 1 woord aan toe : Villa Tanjung Mas steekt er uitmuntend boven uit in alle opzichten ! We hebben 10 dagen fantastisch genoten een aanrader hoog in het vaandel Bedankt Villa Tanjung Mas!

Rebekka

Nederland

"Wij willen terug!!!"
Villa Tanjung Mas, in 1 woord GEWELDIG! Wij hebben het er heel erg naar ons zin gehad met onze zoon van 2. Het management is echt geweldig gastvrije mensen en hebben leuke tips. Ook de staff meiden zijn geweldig. Ontbijt heerlijk iedere ochtend op je eigen veranda. Bedankt Villa Tanjung Mas voor alle goede zorgen.

Miranda Pietersen

Nederland

"Gastvrij paradijs!"
Alles wat al in positieve zin gezegd is is zonder meer waar! Wij hebben nog nooit ergens verbleven waar de gastvrijheid en de persoonlijke aandacht zo groot is als bij Tanjung Mas en dat dankzij de beste gastheer en gastvrouw die wij ooit ontmoet hebben. Onvergetelijk en een aanrader voor iedereen die Bali bezoekt.

Ruud

Nederland

Villa Tanjung Mas in foto's